Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Dokkedal Camping


På EliteCamp Dokkedal er der året igennem et varieret aktivitetsprogram med fokus aktiviteter for hele familien samt fællesarrangementer for campister. Aktiviteterne er tilpasset forskellige aldersgrupper, så der er noget for både de små og de lidt større børn. Aktiviteterne er gratis.

Snup en dukkert i den indendørs swimmingpool – vandet er altid 31 grader varmt. Du kan også benytte sauna, solarium, cafeteria eller bare dase i den dejlige solgård.

Børnene er der naturligvis også tænkt på. To store veludstyrede legepladser med alt hvad børnehjerter begærer. Ponyheste, mooncars, minigolf samt billard, bordtennis og morskabsautomater og meget, meget mere.

Pladsen har åbent hele året og der er også en del fællesarrangementer i vintersæsonen.Upload dine billeder

   Anmeld Dokkedal Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98311171 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kystvej 118, 9280 Storvorde


   Anmeld Dokkedal Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Dokkedal Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
29-07-2012 1 uge på camping Skrevet af Wist
Jeg har et barn på 7 år og vi har været en uge på camping i Dokkedal i juli 2012. Vi boede i en hytte.

Hytten var ganske udmærket. Den var udstyret med det, man havde brug for.(Køkken, toilet og bad). Dog var hytten lidt mørk, men heldigvis skinnede solen, så vi behøvede ikke sidde inde og glo. Hytten havde en terrasse med markise.

Selve pladsen var ikke så stor, men det gjorde den dejlig overskuelig. Der var 2 gode legepladser. Dem havde mit barn stor fornøjelse af. Der var en legeplads til børn fra 0-8 år og så en anden og større legeplads for børn i alle aldre.
Der var et ganske udmærket vaskeri på pladsen og ligeledes havde vi fornøjelse af grillhytten. Da vi boede i hytte, anvendte vi ikke fælles køkkenet ret meget, men det så rent og pænt ud og der var god plads. Toiletterne var også ok. Vi brugte ikke baderummene, da vi havde bad i vores hytte.
Dog var vi i svømmehallen - den var ikke noget særligt! Selv om vi havde betalt 5000 kr for hytten, så skulle vi derudover betale for at benytte svømmehallen. Svømmehallen er indendørs og ikke ret stor. Vi oplevede det, som "sild i en tønde" alle de 4 gange vi var der.

Nærområdet er - sammenlignet med mange andre steder i DK - ikke noget særligt. Dog er der en hyggelig strand ved Egense. Der er også mulighed for at tage færgen over til Hals. Og så er der jo feriebyen Øster Hurup lige i nærheden. Eller Lille Vildmose. Men ellers skal man ud at køre "små-langt", for at opleve "noget spændende".

Hvis man ønsker at komme på nettet, mens man er på Dokkedal, så skal man have god tålmodighed. 3G fungerer slet ikke! Man kan købe sig adgang til det trådløsenetværk, men det prøvede vi ikke. Andre gæster sagde, at det stadig gik lidt langsomt.

Så min vurdering af Dokkedal er, at det er et udmærket sted, men jeg har været mange steder, der har et bedre nærområde, hvor man kan opleve mere UDEN man skal køre et helt masse.

God ferie! :-)Skriv en anmeldelse af Dokkedal Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Dokkedal Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Dokkedal Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Dokkedal Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Dokkedal Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Dokkedal Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.