Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Dragstrup Camping


Dragstrup Camping ligger centralt placeret på Vestmors i naturskønne omgivelser. Rolig og børnevenlig familieplads med ypperlige læforhold. Tæt ved god badestrand med mulighed for fjordfiskeri og surfing.

Nyere familiebaderum, gode sanitære forhold samt stort fællesrum med TV, billard, bordtennis, dart, fodboldspil m.m. Udendørs petanquebane, hoppepude, trampolin, tårn med rutschebane, gynger m.m.

Aktiviteter: Legeplads for store og små, med bla. hoppepude, klatretårn med rutschebane, gynger, trampolin, 12 hullers minigolfbane m.m. Indendørs stor fællessal med TV-stue, bordtennis, billard, dart og fodboldspil. En af de bedste strande på Mors er beliggende kun ca. 200 meter fra pladsen. Fra 2005 har vi fået dejlig undendørs swimmingpool med saltvand. Petanquebane og boldbane. 2 grillpladser til fri afbenyttelse. Dejlig overdækket terasse med bord/bænk.
Hvis børnene er til snobrødsbagning over bål arrangeres dette gerne.

Åbent marts-september.Upload dine billeder

   Anmeld Dragstrup Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97744249 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Dragstrupvej 87, Mors, 7950 Erslev


   Anmeld Dragstrup Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Dragstrup Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Dragstrup Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Dragstrup Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Dragstrup Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Dragstrup Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Dragstrup Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Dragstrup Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Dragstrup Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.