Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Drejby Strandcamping


Drejby Strandcamping har en unik beliggenhed nærmest direkte på børnevenlig badestrand, stort og lækkert poolområde.

Året 2008 var stor succes med vores nye 1.200 m2 store poolområde, der igen i 2009 er klar med superterrassen med de azurblå solvogne, borde og stole, morgenbadning, vandaerobic m.v. Poolen er opvarmet til 24 gr.

På vores legeplads til de mindste, kan du hoppe på hoppepude, rutsje, tage en karruseltur eller måske en tur i fuglereden? Måske vil du bare sidde og småsnakke på et æsel, du bestemmer! På legepladsen til de større børn, kan du hoppe på den store hoppepude eller spille forskellige slags bold på multiboldarenaen. Du kan også spille fodbold på boldbanen, slå familien i et spil petanque eller få en familieduel på Danmarks bedst beliggende minigolfbane, direkte ved Østersøen. Banen er 12-hullers og har en imponerende udsigt over havet.Upload dine billeder

   Anmeld Drejby Strandcamping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74404305 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kegnæsvej 85, Skovby, 6470 Sydals


   Anmeld Drejby Strandcamping   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Drejby Strandcamping. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Drejby Strandcamping. 1 brugere har stemt.


Der er endnu ingen anmeldelser af Drejby Strandcamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Drejby Strandcamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Drejby Strandcamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Drejby Strandcamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Drejby Strandcamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Drejby Strandcamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Drejby Strandcamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.