Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Dronningmølle Strandcamping


Droningmølle Strandcamping er en dejlig familieplads direkte til Nordsjællands bedste badestrand, med mange børneaktiviteter - og mange børn.

Fra pladsen tunnel under Strandvejen (237) direkte til Nordsjællands bedste badestrand med livredder og blåt flag. Fredede naturområde med afmærkede gang- og cykelstier. Der er golf og tennis i områder.

Pladsen er den eneste 4 stjernede campingplads i Nordsjælland. Der er familiebaderum - babybadekar - aflåselige vaskekabiner - autocamperfaciliteter - stor legeplads - hoppedepude - vaskeri - boldbane - svævebane - trampolin - fiskesø - minigolf. Trådløst internet på pladsen. Restauranter - kroer - og indkøbsmuligheder i byen.Upload dine billeder

   Anmeld Dronningmølle Strandcamping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 49719290 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strandkrogen 2 B, 3120 Dronningmølle


   Anmeld Dronningmølle Strandcamping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Dronningmølle Strandcamping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Dronningmølle Strandcamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Dronningmølle Strandcamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Dronningmølle Strandcamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Dronningmølle Strandcamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Dronningmølle Strandcamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Dronningmølle Strandcamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Dronningmølle Strandcamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.