Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Dueodde Vandrerhjem og Camping


Dueodde Camping er en hyggelig familieplads, som ligger i læ af træer og klitter for havvind.

Campingpladsen ligger direkte ud til Nordeuropas flotteste strand - børnevenlig og velegnet for windsurfere. Dueodde strand er kendt for at have noget af verdens fineste sand.

Der er indendørs swimmingpool og sauna.Ved legepladsen er der hoppeborg, moon-cars, billiard, airhockey og fodboldspil. Cykler udlejes.

På campingpladsen er der nye familiebaderum alle med 2 brusere, 2 håndvaske og toilet. Nye toiletter- og badefaciliteter med aflåselige håndvaske og badekabiner. Alle opholdsrum er nye. Der er internetcafe og trådløs netværksforbindelse. I minimarkedet sælges hver dag morgenbrød og de fornødne dagligvare. I højsæsonen er der en lille cafe, hvor der sælges pizze og børneretter.Upload dine billeder

   Anmeld Dueodde Vandrerhjem og Camping   

Informationer

Bornholm
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56488119 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skrokkegårdsvej 17, Dueodde, 3730 Nexø


   Anmeld Dueodde Vandrerhjem og Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Dueodde Vandrerhjem og Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Dueodde Vandrerhjem og Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Dueodde Vandrerhjem og Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Dueodde Vandrerhjem og Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Dueodde Vandrerhjem og Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Dueodde Vandrerhjem og Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Dueodde Vandrerhjem og Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Dueodde Vandrerhjem og Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.