Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Duinrell Camping


Camping Duinrell er en meget speciel campingplads, da der midt på pladsen ligger en forlystelsespark, som man som gæst på campingpladsen har fri adgang til. Derudover er der også et stort indendørs badeland, som man 2 timer hver dag kan besøge gratis.

Campingpladsen ligger i et smørhul mellem Amsterdam og Haag og kun 10 minutter fra en tredje større by Leiden, som er en rigtig hyggelig handelsby.

Der er kun et par kilometer til en rigtig fin strand, men der er ikke direkte adgang fra campingpladsen.

De store legepladser i forlystelsesparken har åbent hele dagen, og det er et skønt sted for børnene også efter forlystelsesparken lukker om eftermiddagen.

På pladsen er der også et par restauranter (kan godt være delvist lukkede i lavsæson).Upload dine billeder

   Anmeld Duinrell Camping   

Informationer

Haag og omegn Amsterdam og omegn
Holland


Yderligere info:
Tlf: 0031 (0)70 5155 255 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Duinrell 1 , 2242 JP WASSENAAR


   Anmeld Duinrell Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Duinrell Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
14-11-2008 DEJLIGT STED Skrevet af LISA HEBEL
DET ER ET DEJLIGT STED FOR PERSONER I ALLE ALDRE DA DER ER SÅ MANGE FORSKELLIGE TING MAN KAN UNDERHOLDE SIG MED. hERUDOVER ER DER EN DEJLIG SKOV OG HYGGELIG BY MAN KAN GÅ TURE I.


Skriv en anmeldelse af Duinrell Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Duinrell Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Duinrell Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Duinrell Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Duinrell Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Duinrell Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.