Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Ebeltoft Strand Camping


Helårsplads med 350 pladser og 12 hytter lige ved Ebeltoft Vig med en dejlig børnevenlig sandstrand.

Pladsen tilbyder blandt andet minigolf, udendørs bordtennis, solarium, bordfodbold og poolbord. Choppercykler/Moon Carts til børn kan lejes i receptionen.

Af vand- og strandsport tilbydes: Wind- og Kitesurfing, beach volley, lystsejlads fra stranden, godt fiskevand og gode faciliteter for lystfiskere. Ebeltoft svømmehal ligger blot 2 Km fra pladsen

Specielt for børn: sjov legeplads for små børn, hoppepude, boldbane ved stranden og Choppercykler/Moon Carts.

Hytterne udlejes hele året.Upload dine billeder

   Anmeld Ebeltoft Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86341214 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Nordre Strandvej 23, 8400 ebeltoft


   Anmeld Ebeltoft Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Ebeltoft Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Ebeltoft Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Ebeltoft Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Ebeltoft Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ebeltoft Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ebeltoft Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ebeltoft Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ebeltoft Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.