Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Egelunds Camping og Motel


Egelunds Camping ligger i Lønstrup - det idylliske fiskerleje ved Vesterhavet.
Lønstrup er en hyggelig gammel fiskerby, hvor der hele året rundt er et aktivt bysamfund, med små specialbutikker, arbejdende værksteder, cafeer, restauranter med masser af tilbud og oplevelser for hele familien. Egelunds Camping er et godt udgangspunkt for en god ferie i det Nordjydske.

Egelunds Camping er en flot moderne 3-stjernet familieplads, med en hyggelig atmosfære. Der er god bevoksning omkring pladsen, som ligger skønt placeret tæt ved hav og by i fiskerlejet Lønstrup. Samtlige pladser har 10 amp. Strømudtag. Der er mulighed for at leje campingvogne med fast gulv i fortelt. Pladsen er udstyret med 5-stjernet velfærds- og sanitærbygning, nybygget i 2008. Der er familiebaderum, børnerum m/puslebord, bilbadekar og børnetoilet. Samtlige rum er med komfortabel gulvvarme.

For de yngste campister er der rige udfoldelsesmuligheder på Egelunds Camping. De kan boltre sig i opvarmet swimmingpool med vandrutchebane, der er også børneswimmingpool. Der er ny stor legeplads med alt hvad hjertet begærer, så som hoppepude, gynger, karruseller, klatrestativ, sandkasse og legehus. Der er også mooncars, dinocars samt to- og trehjulede cykler til fri afbenyttelse.Upload dine billeder

   Anmeld Egelunds Camping og Motel    

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98960135 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Rubjergvej 21, Lønstrup, 9800 Hjørring


   Anmeld Egelunds Camping og Motel    

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Egelunds Camping og Motel .

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Egelunds Camping og Motel . Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Egelunds Camping og Motel

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Egelunds Camping og Motel :

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Egelunds Camping og Motel en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Egelunds Camping og Motel . Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Egelunds Camping og Motel egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Egelunds Camping og Motel før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.