Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Egense Kyst Camping


Egense Strand Camping ligger i det nordøstlige hjørne af Himmerland - lige ud til Kattegat og Limfjorden. Campingpladsen er beliggende med enestående udsigt over vandet og med gode læforhold. I 2005 er der anlagt en dejlig ny strand 300m fra pladsen.

Den solfangeropvarmede pool er vældig populær, når sommeren viser sig fra sin gavmilde side. Både børn og voksne nyder at hoppe i det klare vand eller at slikke sol på det lækre pool-område.

Der er en 12-hullers minigolfbane med både udfordrende og lette baner, som er dekoreret med figurer fra det maritime miljø. På sidste bane ender bolden i krabbens mave - til stor undren for de mindste børn.

Legepladsen er særdeles populær blandt børnene, ikke mindst hoppepuden og "fiskerusen". I sommeren 2006 blev en helt ny legeplads indviet til de helt små børn.Upload dine billeder

   Anmeld Egense Kyst Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98311887 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kystvej 6, 9280 Storvorde


   Anmeld Egense Kyst Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Egense Kyst Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Egense Kyst Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Egense Kyst Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Egense Kyst Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Egense Kyst Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Egense Kyst Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Egense Kyst Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Egense Kyst Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.