Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Ejsing Strand Camping


Smukt beliggende campingplads på blind vej ved Limfjorden. Børnevenlig sandstrand og surfcenter.

Der er 3 ældre hytter, 2 udlejningsvogne. butik og Cafe. 2 servicebygninger. Et kvarters kørsel til Vinderup by og Hjerl Hede.

Og samtidig er denne hyggelige familieplads på 1. parket til store, fredede markarealer, hvor vindmøller og græssende køer er med til at gæsterne for alvor føler sig væk fra stress og verdens vrimmel.

Desuden har vi en meget populær legeplads med tilhørende små cykler, hoppepuder, rutschebaner gynger, en boldbane, minigolf og nyanlagt beachvolleybane. Skulle det ikke være nok, kan man hygge sig i grillgården, eller spille petanque på de nyanlagte banerUpload dine billeder

   Anmeld Ejsing Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97446113 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ejsingholmvej 13, 7830 Vinderup


   Anmeld Ejsing Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Ejsing Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Ejsing Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Ejsing Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Ejsing Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ejsing Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ejsing Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ejsing Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ejsing Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.