Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Emmerbølle Strand Camping


Uanset om du kommer på cykel med telt eller i bil med campingvogn, har vi plads.
I ferieparken findes alt lige fra de skønneste teltområder til store luksuspladser på 160 kvm med el, vand afløb og antennestik. Priserne er selvfølgelig forskellige, men ens for alle er at ferienparkens utallige muligheder, faciliteter og aktiviteter står tilrådighed.

Spillehuset er stedet, hvor de lidt større børn mødes. Her er mulighed for at spille bordtennis, airhockey, pool eller køre ræs mod hinanden på vores dobbelte bilbane. Der er også flipper og skydemaskiner.

Vi har legepladser for alle uanset om man er stor eller lille. For de små er der bla. sandkasser, vippedyr og en lille hoppepude. Er man lidt større er der legeborge, svævebane og en stor hoppepude. Ferieparken har 5 legepladser i forskellige størrelser fordelt på hele området.

Vi har tre store legeborge. Den nyeste er en kæmpe 8x8 meter legeborg i solidt rundtømmer. Borgen er placeret bag vores nye store sanitetsbygning således at der også er en legeplads tæt på de ny luxuspladser. Desuden har vi en lidt mindre rundtømmer legeborg 6x6 meter samt en ældre ved hoppepuden.

Minigolf, Petanque og Kæledyr.Upload dine billeder

   Anmeld Emmerbølle Strand Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62591226 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Emmerbøllevej 24, 5953 Tranekær


   Anmeld Emmerbølle Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Emmerbølle Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
14-07-2011 Den bedste ferie Skrevet af Flagermus03
Masser af sjov for børnene!
Flere legepladser og stor hoppeborg. Der var aktiviteter for børn hver dag. FX skattejagt, rundbold, fodbold, diskofest, kreativ legestue hvor børnene kunne lave mossaik, pap mache osv. Dejlig børnevenlig strand og det lækreste poolområde, med bla 2 sjove børnebassiner med lille vandrutchebane. Jeg var tryg ved, at lade mine børn løbe rundt på området, og de fik hurtigt nye legekammerater. For voksne var der bla mulighed for fitness, morgengymnastik, zumba og wellness. Så mor kom i form :-) Toiletforhold osv var over al forventning, med masser af velholdte baderum og toiletter. Personalet var alle utroligt søde, smilende og hjælpsomme.
Vi havde en super skøn ferie.
Mine børn vil afsted igen til næste år!


Skriv en anmeldelse af Emmerbølle Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Emmerbølle Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Emmerbølle Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Emmerbølle Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Emmerbølle Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Emmerbølle Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.