Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Enø Camping


Enø Camping har beliggenhed direkte ved den skønne "Enø Strand", der har Blåt flag og er utrolig børnevenlig. Samtidig er Enø Camping placeret midt i den lille hyggelige fiskerby Karrebæksminde med den herlige og dejlige atmosfære. Byen byder bl.a. på restaurationer, caféer, minigolf og røgeri.

Endvidere kan du nyde den afslappede stemning omkring kanalen og bådehavnen. Et hyggeligt, dejligt sted, hvor du kan finde alt, hvad du behøver for at få en dejlig ferie.

Enø Camping byder for de mindste på udendørs legeplads, med gynger, rutchebane, legehus, sandkasse og vippedyr. Desuden findes der boldbane med mål, og mulighed for at spille petanque, badminton, bordtennis og basketball. Er man til mere sjov, har pladsen også 2 hoppepuder, hvor alle børnene kan boltre sig.Upload dine billeder

   Anmeld Enø Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 55442508 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Enø Kystvej 12, Longshave, 4736 Karrebæksminde


   Anmeld Enø Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Enø Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Enø Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Enø Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Enø Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Enø Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Enø Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Enø Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Enø Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.