Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Endelave Camping og Hytteferie


Endelave Camping & Hytteferie er beliggende på øen Endelave i Kattegat. Her har du naturen tæt på.

- 2 adskilte pladser i hyggelige landlige omgivelser
- Plads til 160 personer og pladsen ligger dejligt i læ med udsigt til Kattegat
- Pladsen ligger ned til Kattegat - Mejeribugten med børnevenligt vand
- Flere bademuligheder indenfor gå/cykle-afstand
- TV/Opholdsrum for campister med panoramaudsigt ud over vandet
- Central beliggenhed midt i Endelave by i fht. øens øvrige tilbud

På Endelave er der god mulighed for at se noget, som man ikke ser hver dag, blandt andet Endelave Museum, Mejerigården Cafe, Endelave Lægeurtehave og Endelave Kirke.

Af aktiviteter kan nævnes Strandvejen Cykeludlejning, Endelave Minigolf, Endelave Kro- & Gæstgiveri, Endelave Købmandshandel, Endelave Flyveplads og Vin-Cents, som blandt andet laver hjemmelavede blomster.Upload dine billeder

   Anmeld Endelave Camping og Hytteferie   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75689043 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kongevejen 29, Endelave, 8700 Horsens


   Anmeld Endelave Camping og Hytteferie   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Endelave Camping og Hytteferie.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Endelave Camping og Hytteferie. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Endelave Camping og Hytteferie

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Endelave Camping og Hytteferie:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Endelave Camping og Hytteferie en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Endelave Camping og Hytteferie. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Endelave Camping og Hytteferie egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Endelave Camping og Hytteferie før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.