Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Enjoy Resort Rømø


Enjoy Resort Rømø er et godt udgangspunkt for aktiv ferie, hvor de skønne dage ved stranden og Vesterhavet - i al slags vejr - kan kombineres med udflugter i Vadehavsområdet. Tag f.eks. børnene med en tur på vadevandring eller sæltur, hvor man kommer tæt på det imponerede dyreliv i Vadehavet. Naturvejlederne ved Tønnisgård på Rømø eller Vadehavscentret ved Ribe laver året igennem en række ture med naturvejledere, som åbner op for deres viden om dyrelivet og naturen i dette særprægede område - et af verdens største vådområder.

I bor i moderne huse i to plan med to soveværelser, stor stue, køkken alrum, badevælelse og 2 store terrasser.

På centret er der bowling, lille legeland, billard og spillemaskiner.

Og så er der et stort wellness-område, hvor børn har adgang 2 timer hver dag, samt et svømmebassin, der har åbent hele dagen.
Upload dine billeder

   Anmeld Enjoy Resort Rømø   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74 75 56 55 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Vestergade 31, 6792 Rømø


   Anmeld Enjoy Resort Rømø   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Enjoy Resort Rømø.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Enjoy Resort Rømø. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Enjoy Resort Rømø

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Enjoy Resort Rømø:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Enjoy Resort Rømø en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Enjoy Resort Rømø. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Enjoy Resort Rømø egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Enjoy Resort Rømø før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.