Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Færgegårdens Camping


Midt på Langelands østkyst ved Spodsbjergs hyggelige gamle fiskeri- og færgehavn ligger øens ældste campingplads. Det summer af aktivitet året rundt.

Pladsen tilbyder aktivitetskalender for både børn og voksne. Der er minigolf, legeplads og boldbane. Og så betragtes Færgegårdens nærmeste omgivelser som vigtige aktivitetstilbud.

Den mest søgte aktivitet finder man lige over for pladsens indkørsel. Der er en hyggelig lille sandstrand. Den ligger ved siden af lystbådehavnen, så dasen i sandet og leg i bølgerne kan let afveksles med spadsereture på havnen. I det hele taget er Langeland kendt for sine gode strande, så ønsker man afveksling i daseriet er der mange muligheder i lokalområdet.

Legepladsen er først og fremmest indrettet til de små børn. Der er både hoppepude, klatretårn gynger og meget andet, som børnene kan more sig med. Hoppepuden skal alle ungerne prøve - og helst hele dagen.Upload dine billeder

   Anmeld Færgegårdens Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62501136 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Spodsbjergvej 335, Spodsbjerg, 5900 Rudkøbing


   Anmeld Færgegårdens Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Færgegårdens Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Færgegårdens Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Færgegårdens Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Færgegårdens Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Færgegårdens Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Færgegårdens Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Færgegårdens Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Færgegårdens Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.