Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Faarup Sø Camping


Fårup Sø Camping er en børnevenlig plads - med aktiviteter for alle aldersgrupper. Her er swimmingpool med børne- og voksenbassin, som er gratis for pladsens gæster.

Der er 2 dejlige legepladser med bl.a. 157 m² stor hoppepude, 2 svævebaner, legetårn, fuglerede-gynger og alm. gynger, trampolin, rutschebane, karrusel, sandkasser, vippedyr m.m. I opholdsstuen er der mulighed for at spille bl.a bordtennis, pool, mini-fodbold samt air-hockey. Der er også nogle spillemaskiner.

Fårup Sø Camping byder velkommen til den helt nye swimmingpool med aktiviteter & 8 personers spa. Området ligger i sol hele dag og her kan børn og voksne boltre sig så meget de har lyst til. Velkommen til det nye badeland, hvor vandet altid er mindst 25 grader varmt! Åben medio maj til ultimo august (alt afhængig af vejret). Der er gratis adgang for børn og voksne.Upload dine billeder

   Anmeld Faarup Sø Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75871344 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Fårupvej 58, 7300 Jelling


   Anmeld Faarup Sø Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Faarup Sø Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Faarup Sø Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Faarup Sø Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Faarup Sø Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Faarup Sø Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Faarup Sø Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Faarup Sø Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Faarup Sø Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.