Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Fakse Ladeplads Camping


Fakse Ladeplads Camping er en dejlig hyggelig og meget rolig tre-stjernet familieplads, beliggende kun 200 meter fra en skøn børnevenlig badestrand med badebro. Udover at være tæt beliggende ved stranden, er pladsen også tæt på skov, lille hyggelig by med mange aktiviteter om sommeren, lystbådehavn og bowlinghal.

Til børnene er der en nyetableret legeplads med hoppepude. Der er også minigolf på pladsen.

Pladsen ligger på Sydøstsjælland, på den smukke Marguritrute mellem Rødvig og Præstø. Campingpladsen ligger i et meget naturskønt område tæt på alt. Området tilbyder både skov og strand, som begge er en gåtur værd.

At bo her er ideelt som udgangspunkt for alle udflugtmål på Sjælland, Møn, Lolland og Falster. Der er lige langt om man vil køre en tur i Tivoli eller til Knuthenborg.Upload dine billeder

   Anmeld Fakse Ladeplads Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56716520 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hovedgaden 87, 4654 Fakse Ladeplads


   Anmeld Fakse Ladeplads Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Fakse Ladeplads Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Fakse Ladeplads Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Fakse Ladeplads Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Fakse Ladeplads Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Fakse Ladeplads Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Fakse Ladeplads Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Fakse Ladeplads Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Fakse Ladeplads Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.