Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Faldsled Strand Camping


Faldsled Strand Camping er en lille, hyggelig familiecampingplads, hvor ro og fred, stor imødekommenhed og højt serviceniveau er pladsens bud på en god campingoplevelse. Alle pladser er fordelt under flotte, gamle egetræer og mellem smukke beplantninger.

Børnene har flere muligheder for leg og aktiviteter på pladsen, og for forældre er det betryggende, at pladsen ikke er større, end at børnene hurtigt selv kan finde rundt. Stranden er relativt lavvandet et stykke ud, og dermed meget børnevenlig. Pladsen har en badebro, så man hurtigere kan få en dukkert i det friske vand.

Poolen er indrettet med opvarmet vand og i to niveauer, således at både små og store kan føle sig trygge. Omkring poolen forefindes stole og bænke, så man har mulighed for at hygge sig ved bassinkanten i længere tid. Minigolf-banen i haven rummer 12 spændende huller.

Der er anlagt en spændende Kompan legeplads i nærheden af vores terasse-område, så børnene kan lege, mens den voksne familie slapper af. Hoppeborgen "Den Gule Bamse" er meget populær blandt børnene.Upload dine billeder

   Anmeld Faldsled Strand Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62681095 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Assensvej 461, Faldsled, 5642 Millinge


   Anmeld Faldsled Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Faldsled Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Faldsled Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Faldsled Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Faldsled Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Faldsled Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Faldsled Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Faldsled Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Faldsled Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.