Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Falster City Camping


Falster City Camping minder meget om en engelsk park. Plads udbygges til stadighed med faciliteter til børnene så familierne kan lade deres børn færdes frit i trygge forhold. Samtidigt med at der er nogle spændende legetilbud.

På pladsen er der to hoppepuder, ny stor rutchebane til ungerne, legeplads til småbørn med legehuse, gynger mv., 2 svævebaner, fugleredegynge og fodboldbaner.

Spring på hovedet i Falsters største vandland. Tropisk badeland lige ved pladsen med cafeteria. Åben hver dag alle ugens dage. Superbillige priser for hel dag, specielt for campingpladsens gæster.
Upload dine billeder

   Anmeld Falster City Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 54854545 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Østre Allé 112, 4800 Nykøbing Falster


   Anmeld Falster City Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Falster City Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Falster City Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Falster City Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Falster City Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Falster City Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Falster City Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Falster City Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Falster City Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.