Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Falster Familiecamping


Falster FamilieCamping er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.

Udendørs er der blandt andet en stor ny legeplads, en stor hoppepude, 2 superpopulære trampoliner, dart, byggeklodser og m.m. som børnene (i alle aldre) kan hygge sig med i mange timer.

Indendørs er der et dejligt opholdsrum med brændeovn, fjernsyn og parabol hvor man kan få mange timer til at gå, enten ved blot at sidde og læse en god bog, eller se lidt fjernsyn. I opholdsrummet er der også et bordfodboldspil som frit kan benyttes.

På pladsen er der en dejlig kun 1½ år gammel swimmingpool med et dejligt poolområde hvor man virkelig kan nyde de dejlige solskinstimer. Poolen er selvfølgelig til fri afbenyttelse for alle pladsens campister og hyttegæster.Upload dine billeder

   Anmeld Falster Familiecamping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 54445219 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Tværmosevej 2, Bregninge, 4871 Horbelev


   Anmeld Falster Familiecamping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Falster Familiecamping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Falster Familiecamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Falster Familiecamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Falster Familiecamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Falster Familiecamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Falster Familiecamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Falster Familiecamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Falster Familiecamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.