Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Feldberg Familie Camping


Pladsen er velholdt med dejlige læmuligheder, store nummererede enhedspladser, komfortpladser, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære. Pladsen er beliggende 2,5 km fra færgelejet i Nordby og kun ca. 1 km (2 min. bilkørsel) fra Fanøs skønne og brede 18 km lange sandstrand og Vesterhavet, samt på indkøbs- og fritidsmuligheder.

Fra medio juli - primo august arrangeres forskellige aktiviteter og underholdning på pladsen.

På pladsen findes 2 legepladser, 2 opholdsstuer med fjernsyn med parabol, poolbillard, bordtennis, bold- bane med fodbold- og håndboldmål, indendørs tennis, 18 hullers minigolfbane med pirattema, 2 udendørs skakspil, petanque, grillplads, cykeludlejning m.m.

Feldberg Familie Camping har et meget børnevenligt legeland, som er det største på Fanø. Legelandet udbygges hvert år med nye legeredskaber til glæde og gavn for børnene.
Legelandet har 2 store hoppepuder, bamse-hoppeborg, trampolin, svævebane, klatretårn, gynger, vippedyr, trædemølle, legehuse, sandkasse, snurrevippe, legetog, vippe, karrussel, fugleredegynge, blæksprutte til basketball, tunnelrutschebane. Feldberg Familie Camping har også en mindre legeplads til små børn.Upload dine billeder

   Anmeld Feldberg Familie Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75 16 36 80 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kirkevejen 3-5, Rindby Strand, 6720 Fanø


   Anmeld Feldberg Familie Camping   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Feldberg Familie Camping. 1 brugere har stemt.
ingen rating

Anmeldelser:
15-07-2017 En tur til Fanø Skrevet af Brian Knudsen
Hej Allesammen

Jeg lovede min søn på knap 6 år, at vi skulle hygge os på Fanø.
Jeg søgte herinde og fandt frem til Fanø legeland ved Felding familie camping.
For det første var prisen ikke længere 20 kr som foreskrevet, men 30 kr.
Selve legelandet var på størrelse med en håndboldbane.
Der var rent og pænt derinde.
Men jeg må indrømme, at taget i betragtning, at vi havde taget færgen og cyklet derud og så selve legepladsen, var en skuffelse. For legeland kunne man ikke kalde det. Det var det for småt til
Min søn plejer at elske og boltre sig på legepladser. Det eneste specielle ved Fanø legelands legeplads var, deres hoppepude.
Vi var der en time og så havde min søn fået nok.
Det er i orden, at udefra kommende gæster skal betale en symbolsk beløb for at bruge legepladsen. Men 30 kr er meget i overkanten. Man måtte ifølge billetten kun måtte være der i 3 timer. Det er der ingen børn som gider. Det er det for kedeligt til.


Skriv en anmeldelse af Feldberg Familie Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Feldberg Familie Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Feldberg Familie Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Feldberg Familie Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Feldberg Familie Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Feldberg Familie Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.