Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Feriecenter Øster Hurup


Feriecenter Øster Hurup ligger lige ud til en skøn børnevenlig badestrand, og driller vejret, er der et indendørs badeland. Aktiviteter er der masser af, og skulle du have lyst til nye udfordringer, ligger der mange attraktioner indenfor køreafstand, bl.a. Aalborg Zoo og Randers Regnskov.
strong>Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Indendørs børnepool, Legeplads, Strand indenfor 500 meter, Trampolin, tennis, mooncars, minigolf og klappegeder.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Feriecenter Øster Hurup   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98588900 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Havblik 4 , 9560 Hadsund


   Anmeld Feriecenter Øster Hurup   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Feriecenter Øster Hurup.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
25-02-2007 God oplevelse m./super vært Skrevet af Poul
Vinterferie, gode rækkehuse i to plan, dejligt lille badeland, god oplevelse for børnene (5 og 8 år). Super service fra værten (Else), der håndterede uforudsete hændelser med fleksibilitet og humør. Kommer der gerne igen.


Skriv en anmeldelse af Feriecenter Øster Hurup

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Feriecenter Øster Hurup:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Feriecenter Øster Hurup en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Feriecenter Øster Hurup. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Feriecenter Øster Hurup egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Feriecenter Øster Hurup før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.