Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Feriecenter Slettestrand


Feriecenter Slettestrand ligger kun 300 meter fra Vesterhavet og midt i en dejlig natur. Nordjylland er fyldt med sjove oplevelser for børnefamilier. Feriecenter Slettestrand er fuldt ud handicapvenligt.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Indendørs legeland, Legeplads, Fittness, Mooncars, klappedyr, tennis, beach volley og trampolin.Upload dine billeder

   Anmeld Feriecenter Slettestrand   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98217044 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Feline

Adresse og kort:
Slettestrandvej 142, 9690 Fjerritslev


   Anmeld Feriecenter Slettestrand   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Feriecenter Slettestrand. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Feriecenter Slettestrand. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
10-01-2010 Handicapvenligt Skrevet af anonym
Rigtig fint sted for både børnefamilier og handicapfamilier. Gode stier og kørestolsvenlige omgivelser. Kørestole og barnevogne osv kan komme helt ned til vesterhavets vandkant via fin rampe i sandet. Børnene var meget begejstrede for det store moncars og legeområde lige ved husene. Børnevenligt og meget hjælpsomt personale.
22-10-2006 Super sted for børn Skrevet af ollivander
Feriecentret er en lille perle, hvor både børn og voksne kan have det skønt. Vi har været der med vores dreng på 2 år i forbindelse med et handicapkursus. Det ligger skønt og tæt på vandet. Der er legeplads med mooncars, gynger, trampolin og klappedyr m.m.. Indendørs er der hyggelig resturant med lækker mad og meget børnevenligt personale, poolbord, pejsestue og et gratis varmtvandsbassin. Der kan lejes/lånes tandem og alm cykler og en kørestol til strand kørsel. Hele vejen til vandet på stranden er der en kørestolsrampe, der også er god til barnevogne. Fine lejligheder med eget køkkrn og to soveværelser. Et helt igennem dejligt sted der ikke bare er handikapvenligt, men også meget børnevenligt.


Skriv en anmeldelse af Feriecenter Slettestrand

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Feriecenter Slettestrand:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Feriecenter Slettestrand en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Feriecenter Slettestrand. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Feriecenter Slettestrand egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Feriecenter Slettestrand før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.