Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Feriepark Rhein-Lahn


I Rhin-dalen mellem Koblenz og Bingen, ligger Ferienpark Rhein-Lahn i byen Lahnstein auf der Höhe, omgivet af Naturpark "Nassau" med store skovområder og romantiske dale. Her findes middelalderborge, slotsruiner, landsbyer med bindingsværkshuse og bygningsværker fra romertiden.

Der er ikke noget stort badeland men en mindre svømmehal. Der er indendørs legerum til børnene.

Ferienpark Rhein-Lahn råder over 160 lejligheder, alle individuel møbleret og udstyret med bl.a. Sat-TV og telefon fra 2-6 personer. Der hører en P-plads til alle lejligheder.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Feriepark Rhein-Lahn   

Informationer

Rheinland
Tyskland


Yderligere info:
Tlf: 0 26 21 / 9 16 - 0 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Feline

Adresse og kort:
Taunusblick 1, 56112 Lahnstein auf der Höhe


   Anmeld Feriepark Rhein-Lahn   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Feriepark Rhein-Lahn.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Feriepark Rhein-Lahn. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Feriepark Rhein-Lahn

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Feriepark Rhein-Lahn:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Feriepark Rhein-Lahn en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Feriepark Rhein-Lahn. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Feriepark Rhein-Lahn egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Feriepark Rhein-Lahn før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.