Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Ferieparken Het Winkel


Campingpladsen „Het Winkel“ er en børnevenlig campingplads i udkanten af Winterswijk (Gelderland, Holland). Denne familiecampingplads råder bl.a. over store teltpladser og byder på talrige fritidstilbud. Dertil hører blandt andet en opvarmet swimmingpool, en legeplads, tennisbaner, en sauna og en sportsplads. Familiecampingpladsen ligger midt i et naturområde i skovrige omgivelser i Winterswijk, Gelderland. Her er især morsomt for børn. I højsæsonen er der naturligvis et animationsteam i arbejde på campingpladsen, og det har sammenstillet et interessant program for både unge og gamle.Upload dine billeder

   Anmeld Ferieparken Het Winkel   

Informationer

Øst Holland
Holland


Yderligere info:
Tlf: 0031 (0) 543 513025 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
De Slingeweg 20, 7115 AG Winterswijk


   Anmeld Ferieparken Het Winkel   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Ferieparken Het Winkel.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Ferieparken Het Winkel. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Ferieparken Het Winkel

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Ferieparken Het Winkel:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ferieparken Het Winkel en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ferieparken Het Winkel. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ferieparken Het Winkel egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ferieparken Het Winkel før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.