Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Fjand Camping og Feriecenter


Fjand Camping er beliggende i et af Jyllands smukkeste naturområder mellem Vesterhavet, Husby Klitplantage og Nissum Fjord. Området, som er et af Danmarks største fugle- og ynglereservater, er ideelt for jer der holder af at opleve glæden ved at færdes i naturen.

Fjand Camping & Feriecenter er et godt sted at holde ferie for de familier som prioriterer naturoplevelser og samvær med børnene højt.

På pladsen er der et skønt poolområde med liggestole og cafeborde. Den store pool er solopvarmet og det lille soppebassin er el-opvarmet. Naturligvis gratis adgang for alle campister.

Rundt omkring på pladsen finder I forskellige legepladser, gynger, hoppepuder, petanquebane, klatretårn, svævebane og fodboldbane.Upload dine billeder

   Anmeld Fjand Camping og Feriecenter   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97496011 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Klitvej 16, Fjand, 6990 Ulfborg


   Anmeld Fjand Camping og Feriecenter   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Fjand Camping og Feriecenter.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
01-09-2009 Sommer 2009 Skrevet af Svend Aage Pedersen
En dejlig og rolig plads
fine forhold,pladsen er ren
fine hytter.
Vi har nydt ferien på denne plads


Skriv en anmeldelse af Fjand Camping og Feriecenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Fjand Camping og Feriecenter:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Fjand Camping og Feriecenter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Fjand Camping og Feriecenter. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Fjand Camping og Feriecenter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Fjand Camping og Feriecenter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.