Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Fjellerup Strands Camping


Fjellerup Strands Camping er en dejlig familieplads beliggende ved den børnevenlige badestrand på Djurslands nordkyst. Pladsen er en stor velholdt trestjernet familieplads med ca. 300 enheder. Alle enheder er på minimum 100 m2.

Der er på Fjellerup Strands Camping to aldersinddelte lege-pladser. Legepladsen for de små børn (0 - 6 år) er indhegnet og bekvemt placeret foran servicebygningen. Her er et godt udvalg af legeredskaber. Legepladsen for de større børn er indrettet med bl.a. 90 m2 hoppe-pude, klatretårne, klatrevægge og gynger.

Pladsen har et væld af aktiviteter sommeren igennem - både ude i det fri og inde i aktivitetshalllen. Alle børneaktiviteterne i den omfattende aktivitets-plan er gratis, multihallen med alle dens faciliteter står til fri afbenyttelse. Her er bl.a. mulighed for boldspil af forskellig art samt airhockey og fodboldspil. Der er også forskellige Playstation spil, og du kan spille eller surfe på Internettet - det er ganske gratis at benytte i hallen.Upload dine billeder

   Anmeld Fjellerup Strands Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86317116 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Møllebækvej 6, Fjellerup, 8585 Glesborg


   Anmeld Fjellerup Strands Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Fjellerup Strands Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Fjellerup Strands Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Fjellerup Strands Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Fjellerup Strands Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Fjellerup Strands Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Fjellerup Strands Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Fjellerup Strands Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Fjellerup Strands Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.