Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Fjordlyst Feriecenter


Fjordlyst er etableret med udgangspunkt i det tidligere Aabenraa Vandrerhjem og Camping.

Campingpladsen er 3 stjernet, og med plads til 150 enheder. Midt på pladsen hvor vejene deler sig, er der en ny servicebygning med moderne toilet og badefaciliteter, puslerum, handicaprum, campistkøkken og vaskerum. Mod syd ved køkkenet er der en stor overdækket terrasse med borde og bænke samt fællesgrill. Lige overfor servicebygningen ligger legepladsen med aktivitetsmuligheder primært for børn i aldersgruppen 2 - 12 år. Pladsen er indrettet i flere særskilte områder med hver sit navn og historie, som f.eks. Fru Andersens have, Hestefennen eller Stødkulen. Fjordlyst Feriecenter har to hytteområder, et med Campinghytter og et med Luksushytter.

Med en fantastisk udsigt ud over Aabenraa by og fjord, i kuperet terræn med høje træer og tætte hegn er der en plads for enhver smag. Fjordlyst ligger i rolige omgivelser ved skov og strand og alligevel i byen med gå afstand til city. Her er der spændende spisesteder, en hyggelig gågade og gode shopping muligheder.
Upload dine billeder

   Anmeld Fjordlyst Feriecenter   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74622939 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Sønderskovvej 100, 6200 Aabenraa


   Anmeld Fjordlyst Feriecenter   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Fjordlyst Feriecenter.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Fjordlyst Feriecenter. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Fjordlyst Feriecenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Fjordlyst Feriecenter:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Fjordlyst Feriecenter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Fjordlyst Feriecenter. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Fjordlyst Feriecenter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Fjordlyst Feriecenter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.