Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Fornæs Familiecamping


Fornæs Familiecamping ligger helt ud til Kattegat på Djursland - Danmarks centrale "næse". Her bliver I fra pladsen betaget af havudsigten og kan nyde duften af hav og den friske natur. Pladsen er overskuelig og hyggelig.

Fornæs Familiecamping kombinerer det bedste af campinglivets glæder. En velplejet plads med gratis adgang til swimmingpoolen. Et rigtigt lystfisker paradis, enten i Kattegat eller put and take søen 500m fra pladsen.

Pladsen er børnevenlig. 2 nye legepladser med 2 hoppepuder, legetårn, vippedyr, forskellige gynger, svævebane, tunnelrør og klatrevæg, havudsigt på de fleste af pladserne, hot spot på hele pladsen, minigolf (18 huller), ny petanquebane, lækkert opholdsrum til de unge, stort partytelt til fest eller bare til at samles i, i højsæsonen en del aktiviteter for både børn og voksne.

Er det for børnene ikke aktivitet nok at finde sten og fosiler på stranden, har vi i højsæssonen mange tilbud - specielt for børnene. Vores legeplads er også et hit for de mindre mens minigolf, spillerum, tv-stue og volley går rent ind hos de ældre.
Upload dine billeder

   Anmeld Fornæs Familiecamping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86332330 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Stensmarkvej 36, 8500 Grenå


   Anmeld Fornæs Familiecamping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Fornæs Familiecamping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Fornæs Familiecamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Fornæs Familiecamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Fornæs Familiecamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Fornæs Familiecamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Fornæs Familiecamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Fornæs Familiecamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Fornæs Familiecamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.