Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Frederiksværk Camping og Vandrerhjem


Fra Frederiksværk Camping og Vandrerhjem er der ikke mere end 6 km til Liseleje Strand, en af Sjællands bedste badestrande. Naturen har vi lige rundt om hjørnet, da pladsen ligger mellem tre vand, Arresøen, Roskilde Fjord og Nordkysten. Der er 3 km til Tisvilde Hegn med mulighed for lange skovture.

Når der er tid til aktivitet, er der tennisbaner og boldbaner samt kanoer at låne. Lige meget hvilken form for overnatning I vælger på Frederiksværk Camping og Vandrerhjem, er stemningen hyggelig og omgivelserne stille og rolige, en helt perfekt ramme om jeres ophold.

Legepladsen ligger nede på campingpladsen og alle legeredskaber er til fri afbenyttelse.Ved legepladsen findes et kæmpe skakspil og en hoppepude. Al leg på legepladsen er på forældrenes ansvar. Pladsen har fodboldbaner og basketboldbaner til fri afbenyttelse.

Ved bålpladsen kan I lave snobrød, grille pølser og bage kartofler sammen med de andre gæster i huset.Upload dine billeder

   Anmeld Frederiksværk Camping og Vandrerhjem   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 47770725 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strandgade 30, 3300 Frederiksværk


   Anmeld Frederiksværk Camping og Vandrerhjem   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Frederiksværk Camping og Vandrerhjem.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Frederiksværk Camping og Vandrerhjem. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Frederiksværk Camping og Vandrerhjem

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Frederiksværk Camping og Vandrerhjem:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Frederiksværk Camping og Vandrerhjem en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Frederiksværk Camping og Vandrerhjem. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Frederiksværk Camping og Vandrerhjem egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Frederiksværk Camping og Vandrerhjem før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.