Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Frydenstrand Camping Mou


Frydenstrand Camping ligger smukt ved Limfjorden, med en del pladser direkte til vandet. Campingpladsen er omgivet af gamle høje træer og beplantninger, som giver god læ for vinde fra alle sider.

For lystfiskere er der gode fangster at hente i fjorden, hvor børnene også har stor fornøjelse af at leje i vandkanten og med fiskenet få mange forskellige ting i nettet fra Limfjorden.

Men også traditionel adspredelse kan dyrkes på pladsen. Her findes sportsplads med fodboldmål og basketball-net. Minigolf og petanque-bane. Indendørs er der pool-bord. På legepladsen er det største trækplaster så afgjort hoppepuden, men også svævebanen er flittigt brugt.Upload dine billeder

   Anmeld Frydenstrand Camping Mou   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98311139 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Frydenstrand 58, Skellet, Mou, 9280 Storvorde


   Anmeld Frydenstrand Camping Mou   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Frydenstrand Camping Mou.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Frydenstrand Camping Mou. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Frydenstrand Camping Mou

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Frydenstrand Camping Mou:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Frydenstrand Camping Mou en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Frydenstrand Camping Mou. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Frydenstrand Camping Mou egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Frydenstrand Camping Mou før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.