Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Fynshoved Camping


Fynshoved Camping er smukt beliggende på toppen af halvøen Hindsholm, hvor nedbøren er 25% mindre end i resten af landet. Campingpladsen ligger direkte ned til Storebælt, omgivet af fuglereservater og fredet arealer, hvilket betyder unikke naturoplevelser. Fantastisk område til sejlads med kajak.

Fynshoved Camping er en moderne og familievenlig plads med gode faciliteter til børn og mange aktivitetsmuligheder til hele familien.

På pladsen er der et stort børnevenligt område med bl.a. fodboldbane, hoppepude, volleyball, dyrefolde med kaniner, m.m., hvor hele familien kan boltre sig.

Fynshoved Camping er stedet med sjov og aktiviteter for hele familien. I skolernes sommerferie laver vi kondibingo en gang om ugen, en slags skattejagt rundt på campingpladsen.Upload dine billeder

   Anmeld Fynshoved Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 65341014 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Fynshovedvej 748, Nordskov, 5390 Martofte


   Anmeld Fynshoved Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Fynshoved Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Fynshoved Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Fynshoved Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Fynshoved Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Fynshoved Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Fynshoved Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Fynshoved Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Fynshoved Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.