Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Gåsevig Strand Camping


Pladsens strand er typisk østkyst, men den er altid dejlig ren. Fra mange af enhederne kan man se ud over østersøen. Pladsen har af læpladser med høje hække, så i næsten alt slags vejr er det hyggelig på Gåsevig Strand camping.

Der er anlagt ny petangbane ved hovedbygningen, hvor du kan udfordre din familie. Der er ligeledes i 2008 etableret nyt legeland, hvor der findes playstation - lego - puderum m.m.

Du kan også tage på oplevelse i naturen. Her kan du tage far og mor med ud og opleve hav, å, sø, siv, strand, skrænter - hvor der bor der "hule-svaler" , skov og marker og det ligger alt sammen inden for en radius af 500 meter fra campingpladsen. Så far og mor kan godt klare det. Du kan låne fiskenet, et kvarium, bur, vandkikkert, lup, osv. i kiosken. Så kan du selv bestemme hvad du vil udforske, fange og studere.

I højsæsonen, kristi himmelfart samt pinse arrangeres forskellige aktiviteter. Men allerede nu kan vi fortælle at de forskellige aktiviteter bla. vil være flg.: Snobrød og pandekage bagning, krappejagt på stranden, live-musik aften, sommerfest, børnediskotek, familie-karaoke, masage/zoneterapi i juli/august måned og Sant Hans fest.Upload dine billeder

   Anmeld Gåsevig Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74575597 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Gåsevig 19, Sønderballe, 6100 Haderslev


   Anmeld Gåsevig Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Gåsevig Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Gåsevig Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Gåsevig Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Gåsevig Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Gåsevig Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Gåsevig Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Gåsevig Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Gåsevig Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.