Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Gals Klint Camping


Gals Klint Camping er smukt beliggende lige ned til Lillebælt midt mellem skov og strand, hvilket giver en mangfoldig natur.
Her er et sikkert og overskueligt farvand, hvor man altid kan finde læ og med rig mulighed for at fange havørred, torsk, hornfisk, fladfisk og sild. Dette gør også pladsen ideel for lystfiskere og dykkere. Er man ingen vandhund, men derimod vandringsmand, kan det blive til mange gode gå- og cykelture i den omkringliggende skov. Pladsen ligger også meget centralt for udflugter til spændende attraktioner, for både børn og voksne på Fyn og i Syd- og Østjylland.

Legepladsen blev bygget i foråret 2007 og er udført i naturlige og giftfrie materialer, med vægten lagt på naturens elementer, f.eks. sand, vand og træ, helt i pagt med naturen.

Campingpladsens petanquebaner der står til fri afbenyttelse for campingpladsens gæster.Upload dine billeder

   Anmeld Gals Klint Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64412059 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Gals Klintvej 11, 5500 Middelfart


   Anmeld Gals Klint Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Gals Klint Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Gals Klint Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Gals Klint Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Gals Klint Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Gals Klint Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Gals Klint Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Gals Klint Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Gals Klint Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.