Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Give Camping og Friluftsbad


Give Camping rummer mange gode muligheder for en aktiv ferie, som også er ideel for de unge samt større børn. Der er tre tennisbaner, så der kan dystes forældre og børn imellem.

På legepladsen finder børn i alle aldre hurtigt sammen og får nye venner på tværs af sprog og landegrænser. Her kan leges, tumles, klatres, rutches, gynges, og alt hvad børn ellers har fantasi til. Overalt på legepladsen er der græs eller sand under legeredskaberne. Legepladsen ligger ca. midt på campingpladsen.

Det store friluftsbad er altid populært. Vandet er opvarmet til 20 - 26 grader. Der er tre bassiner, to børnebassiner med to rutschebaner og et springbassin med to vipper. Der er livredder ved kanten hele tiden.

Pladsen har boldbaner, hvor der må spilles alle former for bold. Der er også baner/bord til bordtennis, basketball, beachvolley, petangue og kroket, så kom blot op i receptionen og få det nødvendige udstyr.Upload dine billeder

   Anmeld Give Camping og Friluftsbad   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75731134 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skovbakken 34, 7323 Give


   Anmeld Give Camping og Friluftsbad   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Give Camping og Friluftsbad. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Give Camping og Friluftsbad. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
19-05-2012 fin plads som sover plads Skrevet af SaNiNa
Vi var på Give camping og Friluftsbad i slut august 2011.

Det er en fin plads til overnatning, men ikke en plads vi ville opholde os på hele dagen.

Kunne nu også godt tænke mig nogle badeforhold som ikke var dele bad.
selve pladserne var rimelig store, værterne søde og det var billigt den gang 2 voksne og 1 barn 2 overnatninger for 300kr

Men vi vil nok kun bruge den som en soveplads
toget køre lige ved siden af pladsen og det er meget tæt på man skal i hver fald have øje med sine børn.


Skriv en anmeldelse af Give Camping og Friluftsbad

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Give Camping og Friluftsbad:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Give Camping og Friluftsbad en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Give Camping og Friluftsbad. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Give Camping og Friluftsbad egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Give Camping og Friluftsbad før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.