Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Gjerrild Strand Camping


På Gjerrild Strand Camping er der utroligt rart at være. Familien der driver pladsen har taget udgangspunkt i, hvad de selv kunne tænke sig, hvis de skulle campere på pladsen. Der er indrettet til alle aldersgrupper. Der er en legeplads for de yngre børn. I forbindelse med den er der en stor grillterasse med 5 griller, borde og bænke. Ved siden af er der lavet en rigtig hyggelig - udendørs opvask - så man ikke behøver at stå inde i det gode vejr - og samtidig har man øje på børnene på legepladsen.

For de større børn der er boldbane, hoppepuder, pc rum og minigolf. For de voksne er der mulighed for hyggeligt samvær. Under skyggefulde trær kan man mødes og nyde en is eller øl.

Pladsen ligger lige ned til en rigtig lækker og særdeles børnevenlig strand, med pragtfuld sandbund - og der er mulighed for at fiske derfra. Endelig skal der nævnes, at pool området er lavet rigtig lækkert for ALLE - aldersgrupper og så er det en plads, hvor du hører fuglene synge og der er fredligt og roligt.

Gjerrild er en lille by, så man kan roligt tage ungerne med ind og handle, uden at støde på de sædvanlige turist butikker. Et rigtig rart sted at campere.Upload dine billeder

   Anmeld Gjerrild Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86384200 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Langholmvej 26, 8500 Grenå


   Anmeld Gjerrild Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Gjerrild Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Gjerrild Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Gjerrild Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Gjerrild Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Gjerrild Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Gjerrild Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Gjerrild Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Gjerrild Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.