Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Gl. Klitgaard Camping og Hytteby


Pladsen ligger midt i Danmarks skønneste naturområde, mellem de 2 feriebyer Løkken og Lønstrup. Derudover ligger Fårup Sommerland, Nordsø Museet, Pay´n´Play golfbane og m.m. inden for meget kort afstand fra pladsen.

Vi har et væld af aktiviteter på pladsen: trækketure på heste, snobrødsbagning, boldspil, minigolf, fodring af dyrene i vores Mini Zoo og meget mere.

Henover vinteren og foråret har vi fået lavet en helt ny legeplads, som ligger centralt på pladsen og appellerer til børn i alle aldre. Legepladsen, som er placeret i en 1000 m² stor sandkasse, indeholder klatrestolper, legetårn, masser af forskellige gynger, vippe, balance-bane, Beach-Volley bane og meget mere. For at respektere den unikke natur, vi er omkranset af, så er legepladsen udført i afbarket lærketræ og fremstår rigtig flot i en gylden honning-farve. Se billeder af legepladsen nederst på siden.Upload dine billeder

   Anmeld Gl. Klitgaard Camping og Hytteby   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98996566 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Lyngbyvej 331, Nr. Lyngby, 9480 Løkken


   Anmeld Gl. Klitgaard Camping og Hytteby   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Gl. Klitgaard Camping og Hytteby.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Gl. Klitgaard Camping og Hytteby. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Gl. Klitgaard Camping og Hytteby

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Gl. Klitgaard Camping og Hytteby:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Gl. Klitgaard Camping og Hytteby en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Gl. Klitgaard Camping og Hytteby. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Gl. Klitgaard Camping og Hytteby egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Gl. Klitgaard Camping og Hytteby før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.