Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Grønhøj Strand Camping


Pladsen ligger 700 m fra en af Europas fineste badestrande. Omkring pladsen er der et smukt naturområde med skov og strand. Fra Kettrup Bjerge er der udsigt over havet og hele det naturskønne Grønhøj.

Alle pladser er på mindst 100 m2 og med 13 ampere strøm. Vand og afløb er på nogle pladser. Der tilbydes hyggelige hytter til 2, 4 eller 5 personer. Luksushytter med bad, toilet og tv. Alle hytter indeholder dyner, køkken med køleskab, kogemuligheder og terasse.

Der er masser af oplevelser på selve pladsen. Her kan du f.eks. møde beboerne i Minizoo. Vi har ridning på pony for de små og en hest til de større børn. Af andre dyr kan vi nævne: geder, muldyr, lama og en sort kat, som hedder Tarzan.

Hvis familien trænger til lidt udfordring, kan man altid tage et spil bordtennis (husk bordtennisbat), minigolf, bowling eller petanque. Hvis vejret er dårligt, er der tv-stue med poolbord og fodboldspil.Upload dine billeder

   Anmeld Grønhøj Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98884433 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kettrupvej 125, Ingstrup, 9480 Løkken


   Anmeld Grønhøj Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Grønhøj Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Grønhøj Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Grønhøj Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Grønhøj Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Grønhøj Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Grønhøj Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Grønhøj Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Grønhøj Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.