Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Grønnegårde Camping


Grønnegårde Camping ligger placeret i det naturskønne område mellem Køge og Ringsted. Pladsen er omgivet af marker og skov, så for de der elsker naturen, er der rige muligheder for at nyde den fra første parket. Smuk plads med god beplantning, udsigtspladser, højt til loftet og masser af fuglekvidder.

Campingpladsen ligger blot 45. minutters kørsel fra København og er et godt udgangspunkt for oplevelser både i det syd- og midtsjællandske og på Lolland og Falster, idet pladsen er godt placeret i forhold til motorvejen.

Grønnegårde Camping er en velfungerende familiedrevet plads med gode faciliteter for både børn og voksne. Den hyggelige og stemningsfyldte atmosfære der hersker på pladsen, mærker man allerede fra første færd. Swimmingpoolen og hoppepuden er altid godt besøgt af de yngste, mens de voksne tager en pause i den dejlige gårdhave, hvor der serveres lettere anretninger.

Men der er også legeplads, foldboldbane, bordfodbold, bordtennis, minigolf og petanque, som børnene kan forlyste sig med under Jeres ophold på pladsen.Upload dine billeder

   Anmeld Grønnegårde Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56879182 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Slimmingevej 86, Gørslev, 4100 Ringsted


   Anmeld Grønnegårde Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Grønnegårde Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Grønnegårde Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Grønnegårde Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Grønnegårde Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Grønnegårde Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Grønnegårde Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Grønnegårde Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Grønnegårde Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.