Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Grønnehave Strand Camping


Grønnehave Strand Camping ligger lidt nord for Nyborg lige ud til havet i særdeles naturskønne omgivelser. Fra de fleste pladser (både el – og teltpladser) er der havudsigt, da terrænet blidt skråner ned mod Storebælt. Adskillige af pladserne samt de fleste hytter har panoramaudsigt, der strækker sig fra Romsø nord for Kerteminde til Højbroen over Storebælt. Mod syd grænser campingpladsen op til et grønt område, mod vest til marker og mod nord igen til enge og marker. Her er derfor meget stille og fredeligt, men alligevel er der ikke langt til Nyborgs seværdigheder og tilbud.

Pladsens dejlige legeplads har bl.a. egen hoppepude og fuglerede for de mindste børn og for de større børn er der hoppepude, tovbane, legeborg, klatrestativer, trædemølle m.m. Her er også billard, bordtennis, basket, boldbane og petanque.Upload dine billeder

   Anmeld Grønnehave Strand Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 65361550 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Regstrupvej 83, 5800 Nyborg


   Anmeld Grønnehave Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Grønnehave Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Grønnehave Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Grønnehave Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Grønnehave Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Grønnehave Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Grønnehave Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Grønnehave Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Grønnehave Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.