Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Grønninghoved Strand Camping


Grønninghoved Strand Camping er en stemningsfyldt plads anlagt i en tidligere frugtplantage, så man kan næsten altid finde skygge eller læ.

Campingpladsen er en udbredt familieplads med masser af aktivitetsmuligheder. Der er gode udflugtsmuligheder i den nærliggende skov og ved den børnevenlige strand som ligger 200 meter fra pladsen. Du kan udfordre familien i et spil tennis på pladsens egen bane, eller et slag minigolf med naboerne hvis ikke kampen kommer til at foregå på petanquebanen.

Pladsens swimmingpool er gratis at benytte og er opvarmet til 25° - helt frem til starten af september.

Pladsen er et godt udgangspunkt for udflugter i omegnen - enten til den nærliggende strand, eller til egnens mange historiske seværdigheder - eller til nogle af de mange populære udflugtsmål som LEGOLAND og Løveparken i Givskud. Inden for få kilometer er der flere "Put & Take" søer, så der er gode muligheder for selv at fange en fisk til aftensmaden.Upload dine billeder

   Anmeld Grønninghoved Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75574045 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Mosvigvej 21, 6093 Sjølund


   Anmeld Grønninghoved Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Grønninghoved Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Grønninghoved Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Grønninghoved Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Grønninghoved Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Grønninghoved Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Grønninghoved Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Grønninghoved Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Grønninghoved Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.