Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Grenaa Strand Camping


Er du og din familie klar til bølgen, ved en af Danmarks suverænt bedste strande?
Kendetegnet for stranden er lavt vand og lang hvid sandstrand så langt øjet rækker, ja selv med pirat kikkert.
I sommersæsonen er stranden bemandet med livredder tårn og uddannede livreddere.

Hos os er børnene i centrum. Hele pladsen er opbygget i pirattema. Der findes flere legepladser med mange udfoldelses muligheder, såvel ude som indendørs. Pirat-pladsen er placeret i et sandt smørhul af attraktioner, Prøv f.eks piratrutsjebanen
i Djurs Sommerland, eller besøg hajerne i Kattegat Centeret. Eller hvad med at benytte vore 1.000m2 store pool område med rutsjebane gratis?

Ordet gratis giver genlyd på pirat pladsen. Brusebadene er gratis. Det varme vand i køkkenerne er gratis. Pool gratis. Ja splitte mine bramsejl, når du har betalt din oprettelse til trådløs internet er forbruget gratis. Det indendørs aktivitetsrum er gratis. Midt i den eventyrlige pirat verden keder hverken børn eller voksne sig. Men skulle i alligevel få lysten til en bytur, så ligger Grenaa, handelsby med 171 butikker og 1000 gratis p pladser blot 5 minutter væk, ohøj ohøj!Upload dine billeder

   Anmeld Grenaa Strand Camping    

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86321718 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Fuglsangvej 58, 8500 Grenaa


   Anmeld Grenaa Strand Camping    

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Grenaa Strand Camping .

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
20-07-2014 Alletiders campingplads Skrevet af Carllisby
Vi besøgte Grenaa Strand Camping i sommerferien. Vores børn syntes det var sjovt med pirat temaet på minigolfbanerne og i receptionen. Det største hit var dog børnebadeværelset, hvor pirattemaet også var indført- dejligt når ungerne selv beder om at komme i bad!
Piratbanen i skoven var noget slidt, men til gengæld var der flere store og nye legepladser rundt om på pladsen, samt hoppepuder og trampoliner.
Poolen blev brugt flittigt- og da man kunne gå gennem låge på pladsen og direkte ned til stranden er det et godt sted til små vandhunde.
Minimarkedet på stedet skal man ikke forvente sig meget af. Der sælges meget få ting som mælk, brød og slik, men der er ikke mulighed for at købe ind til eksempelvis aftensmad, så køb ind hjemmefra!


Skriv en anmeldelse af Grenaa Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Grenaa Strand Camping :

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Grenaa Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Grenaa Strand Camping . Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Grenaa Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Grenaa Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.