Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Grindsted Aktiv Camping


Grindsted Aktiv Camping er en rolig familieplads, som med sin centrale placering vil være et godt udgangspunkt, for at besøge de mange attraktioner i midt-, vest- og Sønderjylland.

Campingpladsen er inddelt i skønne græsklædte enheder, der er adskilt af hække og opvoksede træer, hvilket giver dejlig læ på pladsen og ugenerte pladser at nyde solen på.

På pladsen finder du et minimarked med de mest nødvendige dagligvarer, friskt brød, mælk, is, pålæg, legetøj og slik. I vor cafe er det muligt at købe mange forskellige grillretter.

På campingpladsen er der 2 legepladser for mindre børn. Der er en hoppepude i forbindelse med den ene legeplads. I forbindelse med den anden legeplads er der etableret en Billiardgolf bane med 12 baner/borde. Et nyt spil hvor både børn og forældre kan nyde mange sjove timer.

Lige ved siden af campingpladsen findes en helt ny bowlinghal, en velanlagt minigolfbane, petanquebane, beachvolleybane, tennisbane, og et antal fodboldbaner.

400 meter fra campingpladsen findes en svømmehal, hvor der er mulighed for en forfriskende svømmetur.Upload dine billeder

   Anmeld Grindsted Aktiv Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75321751 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Sdr. Boulevard 15, 7200 Grindsted


   Anmeld Grindsted Aktiv Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Grindsted Aktiv Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Grindsted Aktiv Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Grindsted Aktiv Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Grindsted Aktiv Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Grindsted Aktiv Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Grindsted Aktiv Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Grindsted Aktiv Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Grindsted Aktiv Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.