Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Gudenåencamping Brædstrup


Beliggende direkte ved Gudenåen, i det skønne Midtjylland er pladsen værd at besøge. En hyggelig, velindrettet campingplads med gode faciliteter for både børn og voksne.

Gudenåcamping Brædstrup har en dejlig, udendørs opvarmet swimming-pool med vandrutsjebane. I det store poolområde er der også et baby-bassin. Det er gratis for campingpladsens gæster at benytte swimming-poolen. Man skal dog betale for det obligatoriske brusebad inden man hopper i vandet.

I løbet af sæsonen arrangeres aktiviteter, hvor alle kan deltage. Det er eksempelvis gåture i området, påskefrokost, pinsemorgenkaffe, Sct.hans-bål, bingo mv. De fleste aktiviteter er gratis, og der er bolde og andet udstyr til udlån.

Campingpladsen er overskuelig i størrelse, så selv mindre børn bliver trygge og føler sig hjemme. De kan hurtigt finde rundt til legepladserne og de nye kammerater.Upload dine billeder

   Anmeld Gudenåencamping Brædstrup   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75763070 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Bolundvej 4, Bredstensbro, 8740 Brædstrup


   Anmeld Gudenåencamping Brædstrup   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Gudenåencamping Brædstrup.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Gudenåencamping Brædstrup. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Gudenåencamping Brædstrup

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Gudenåencamping Brædstrup:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Gudenåencamping Brædstrup en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Gudenåencamping Brædstrup. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Gudenåencamping Brædstrup egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Gudenåencamping Brædstrup før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.