Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Guldager Camping


Guldager Camping er en hyggelig familieplads, beliggende i pragtfuld natur med det fredede naturområde "Lille Norge" som nærmeste nabo. Området er med sit veludbyggede sti-system oplagt til lange vandre- eller cykelture.
Desuden ligger vi i gå-afstand til skøn bred badestrand, naturligvis med blå flag.

Vores servicebygning fremstår med moderne faciliteter og vores sidste nye afdeling er 5-stjernet luksus til 3 stjernede priser.

Af indendørs faciliteter har vi et dejligt børnelegerum med bl.a. skumbyggeklodser samt TV-/opholdsstue med bordtennis og fodboldspil. Og udendørs er der foruden den dejlige legeplads også mulighed for at spille minigolf eller petanque.
Guldager Camping er en hyggelig familieplads, beliggende i pragtfuld natur med det fredede naturområde "Lille Norge" som nærmeste nabo. Området er med sit veludbyggede sti-system oplagt til lange vandre- eller cykelture. Desuden ligger vi i gå-afstand til skøn bred badestrand, naturligvis med blå flag.

En af vores mest populære aktiviteter er lejrbål med snobrød om lørdagen, som altid foregår i en god og hyggelig atmosfære hvor både unge og ældre mødes.Upload dine billeder

   Anmeld Guldager Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98881512 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Bondagervej 67, 9493 Saltum


   Anmeld Guldager Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Guldager Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Guldager Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Guldager Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Guldager Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Guldager Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Guldager Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Guldager Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Guldager Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.