Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Guldborg Camping


En af Sjællands smukkeste campingpladser, beliggende i en tidligere frugtplantage, direkte omgivet af skov og vand.

Guldborg Camping er en lille, idyllisk og rolig plads med kun 110 Enheder, storslået fordelt på tre hektar land – et hyggeligt sted for hele familien.

Med beliggenhed i en tidligere frugtplantage, byder campingpladsen på fantastiske muligheder for at slappe af, i eget telt og campingvogn eller i hytter. Den tilgrænsende skov indbyder til lange gåture og umiddelbart foran pladsen ligger Guldborgsund, et stort fjordområde, omgivet af et vidunderligt landskab. Oplev turen gennem skoven direkte til stranden ved Smålandsfarvandet!

Også aktiviteter er der sørget for. På pladsen findes legeplads med sejlbane og hoppepude, en minigolfplads med tolv baner og en pétangue- og sportsplads. Her er også en bålplads, og – det som er vigtigst – en god og indbydende atmosfære.

Udflugtsmuligheder findes rigeligt! Rejs tilbage i tiden i Middelaldercenteret, oplev verdens næststørste samling af krokodiller i Krokodille Zoo eller besøg et af de mange museer. Også en dagstur til København hører ubetinget til en ferie i Danmark.

Familiens firbenede medlemmer er selvfølgelig også velkomne på Guldborg Camping. På pladsen forefindes et indhegnet hundeareal hvor hundene kan løbe frit og lege med hinanden.
Vi byder velkommen til besøg på Guldborg Camping!

Tina Blak Nielsen og Koos Daniels er nye ejere siden januar 2014.Upload dine billeder

   Anmeld Guldborg Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 51517787 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Guldborgvej 147, 4862 Guldborg


   Anmeld Guldborg Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Guldborg Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Guldborg Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Guldborg Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Guldborg Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Guldborg Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Guldborg Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Guldborg Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Guldborg Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.