Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Høve Camping


Høve Camping er en lille campingplads på 8000 m2, normeret til 70 telte eller teltvogne. Pladsen ligger i et skovbryn, lige ud til en børnevenlig badestrand og der er mulighed for både sol og skygge på pladsen.

Udover badestranden, som i foråret er et yndet fiskeområde, med hornfisk og ørred, er der inden for rimelig afstand, en hel del seværdigheder. Skov, kilder, bakker og udsigt, f.eks. fra Esterhøj, med den udtørrede Lammefjord til den ene side og Sejerøbugten med Sjællands Odde til den anden, er tilbud af naturlig art. Af menneskeskabte seværdigheder kan nævnes Dragsholm slot, Odsherreds dyrepark og Sommerland Sjælland.

200 meter fra campingpladsen løber en kilde fra skoven ud i havet. Stedet er et hit for ingeniøraspiranter (fra 3 år og opefter), her kan bygges dæmninger i timevis.

Pladsen er åben fra sidst i april til starten af september måned.Upload dine billeder

   Anmeld Høve Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 59650161 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Høve Stræde 17 , 4550 Asnæs


   Anmeld Høve Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Høve Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Høve Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Høve Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Høve Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Høve Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Høve Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Høve Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Høve Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.