Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Haderslev Campingplads


Haderslev Camping er en lille hyggelig 3 stjernet plads, som ligger ned til Haderslev Dam (sø). Pladsen er velindrettet med 1. kl. toilet- og køkkenfaciliteter. Der er desuden mulighed for at bruge de smukt placerede grillpladser, som findes rundt i parken, omkring campingpladsen.

Haderslev centrum ligger kun 10 til 12 minutters gang fra Haderslev Camping. Spadsereturen går gennem den flotte Dampark, ind mod gågaden og Domkirken. Haderslev har bevaret sit gamle miljø med en perlerække af gamle huse. Byen er omgivet af vand, med mulighed for kanosejlads (lejes på Vandrerhjemmet/campingpladsen), eller en dejlig udflugt med fjordbåden Helene til Årøsund. Ønsker I en vandretur i naturen, ligger Haderslev Dyrehave i den vestlige del af Pamhule Skov, ned mod Haderslev Dam.

Der er mulighed for leje af kanoer.Upload dine billeder

   Anmeld Haderslev Campingplads   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74521347 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Erlevvej 34, 6100 Haderslev


   Anmeld Haderslev Campingplads   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Haderslev Campingplads.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Haderslev Campingplads. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Haderslev Campingplads

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Haderslev Campingplads:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Haderslev Campingplads en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Haderslev Campingplads. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Haderslev Campingplads egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Haderslev Campingplads før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.