Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hadsund Camping og Vandrerhjem


En familievenlig plads med Østhimmerlands skønneste natur som nærmeste nabo og mulighed for mange spændende ture i omegnen for både naturelskeren og den historisk interesserede.

Kort afstand til Østhimmerlands handelscentrum - Hadsund By - der med mange forskellige butikker byder på hyggelige indkøbsmuligheder samt spændende kulinariske oplevelser i byens cafeer og restaurenter.

Hadsund Camping er en lille og rolig plads i et naturskønt område hvor personlig betjening, afslapning og nattero er en selvfølge.

Området ved Mariager Fjord indbyder til strandvandringer, storslåede naturoplevelser, cykelture, lystfiskeri og masser af ferieoplevelser for hele familien.

Campingpladsen er åbent fra 1. april - 31. oktober.Upload dine billeder

   Anmeld Hadsund Camping og Vandrerhjem   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98574345 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Stadionvej 33, 9560 Hadsund


   Anmeld Hadsund Camping og Vandrerhjem   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hadsund Camping og Vandrerhjem.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hadsund Camping og Vandrerhjem. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hadsund Camping og Vandrerhjem

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hadsund Camping og Vandrerhjem:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hadsund Camping og Vandrerhjem en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hadsund Camping og Vandrerhjem. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hadsund Camping og Vandrerhjem egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hadsund Camping og Vandrerhjem før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.