Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hagen Strand Camping


Hagen Strand Camping er smukt beliggende direkte ved Vejle Fjord med badebro og dejlig badestrand.

På pladsen er der legeplads med klatrestativ, hoppepude, trampoliner, sandkasse, nyt campingkøkken med TV-stue. I det store opholdstelt er der pool-bord og bordfodbold m.v. Der er petanque-bane og på strandarealet er der mulighed for at spille såvel fodbold som beach-volley.

Det er altid hyggeligt med bål og du er meget velkommen til at benytte pladsens bålplads på forstranden, blot det sker efter forudgående aftale. Snobrødsbagning er altid et hit hos de små.

Ved siden af pladsen findes en vandskiskole, som har været meget vellidt hos pladsens unge mennesker.

Pladsens supermarked klarer de fleste behov, og der er friskbagt morgenbrød hver dag fra kl. 08.00. Der bages hele dagen, så der er mulighed for at afgive bestillinger i butikken, hvis der pludselig kommer gæster til eftermiddags- eller aftenkaffen.Upload dine billeder

   Anmeld Hagen Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75959041 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hagenvej 105C, Mørkholt, 7080 Børkop


   Anmeld Hagen Strand Camping   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Hagen Strand Camping. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Hagen Strand Camping. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
19-05-2012 Små pladser Skrevet af SaNiNa
Vi havde en enkel overnatning på Hagen Strand Camping i Maj 2012

Legenpladen havde en trampolin som var i stille og ikke særlig godt skærmet af når der færest små børn.

en egen plads til campingvognen var meget lille og man lå meget tæt.

køkken og bade faciliteterne var nyrenoveret og et meget lækkert køkken.

Gratis bad men træls at man hele tiden skal trykke for vandet hver 10 sek.

Dyr i forhold til hvad der var og nok ikke et sted vi lige kommer med det samme igen


Skriv en anmeldelse af Hagen Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hagen Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hagen Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hagen Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hagen Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hagen Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.